За снимането

Огън в небето – изгреви и залези

Не че не сте виждали изгреви и залези (това е изгрев, заснет като типичен залез, но това е друга тема). Споделям кадрите с допълнителен коментар и препоръка

Ако имате гледка и успеете да станете навреме, още повече, ако има по някое разпиляно облаче, позволете си да погледате още един изгрев тези дни.

Има някакво вълшебство в цветовете на зората и в енергията на събуждащия се ден. Като съзерцаваш известно време или снимаш съзерцателно 😉 усещаш как и в глава ти става по-светло. 

Вчера станах по изгрев непланирано. Влязох в другата стая да си взема нещо за банята и забелязах, че светлината в стаята е по-особена. Погледнах през прозореца и видях небето – магическо.

Едвам отворила очи нахлузих една шапка на главата, елек на гърба и хайде на терасата. 

Въудошевлението от гледката така ме завладя, че даже не усещах студа. Като наснимах до насита, влязох ухилена до уши. Помислих си, “Така трябва да започва всеки ден, с посрещане на изгрева!”

При мен гладът за изгреви и залези е нестихващ. Никога не ми омръзват. А тези с облаците, които събират огън в небето са ми любими.

В албумът “Огън в небето” може да видите няколко снимки. Вероятно, ако се върнете към него след време, броят им ще е нараснал.

Администратор и автор на съдържанието в блога "Палитра на ежедневното"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.